FSS: U utorak o selektoru

Fudbalski savez Srbije u utorak će održati sednicu Izvršnog odbora kada će se razmatrati opcije za novog selektora prvog tima.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.11.2014.

12:40

Default images

Dik Advokat podneo je ostavku na mesto selektora posle poraza od Danske pre desetak dana, pa će potpredsednik Savo Milošević predložiti njegovog naslednika.

Advokada je u prijateljskom meču sa Grčkom (2:0) zamenio selektor mlade reprezentacije Radovan Ćurčić, a Milošević je dan kasnije rekao da je on jedina opcija za selektora A tima.

Sednicom će predsedavati predsednik FSS Tomislav Karadžić, a IO će razmatrati i pitanja iz domena preregistracije igrača FSS, kao i Finansijskog izveštaja za tri kvartala 2014. godine, uz prateće informacije od članova Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: