Vilijams: Moramo da budemo mirni

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams izjavio je da je Valensija jedan od težih protivnika u Evroligi.

Izvor: SO

Četvrtak, 30.10.2014.

13:15

Default images

“Znamo da su agresivna ekipa koja igra sa mnogo kontakta i koja trči kontre. Imaju i sjajne šutere, tako da su oni jedan od najtežih rivala sa kojima ćemo igrati u Evroligi“, rekao je Vilijams i dodao da lično poznaje neke od igrača.

“Harangodi je dobar strelac, Van Rosom pogađa otvorene šuteve i dobar je u odbrani“, dodao je američki organizator igre.

Vilijams kaže da je odbrana ključ za pobedu nad Valensijom (predstavljanje španske ekipe pročitajte OVDE).

“Svaka utakmica je važna, a ova je najvažnija do sada. Moramo da izađemo na teren odlučni i mirni. Imamo mlad tim i neke greške se prave od uzbuđenja, zato moramo da igramo svoju igru – ako budemo igrali čvrstu odbranu kao što znamo da možemo, publika će se još više uključiti i onda možemo da odigramo dobar meč“.

Bek Čarls Dženkins veruje da je agresivna odbrana i kontrola skoka ključ za pobedu.
Kapiten Luka Mitrović smatra da njegovi saigrači i on moraju da isprave greške iz meča sa Neptunasom.

“Valensija je veliki izazov. Oni su skup odličnih pojedinaca, prošlogodišnji osvajač Evrokupa. Počeli su Evroligu sa dva poraza i zato im je pobeda preko potrebna. Na nama je da ponovimo meč iz prvog kola i da ispravimo greške koje smo pravili u meču sa Neptunasom. Uz podršku sa tribina, koja nadam se neće izostati, idemo na drugu pobedu“, kaže Mitrović.

Zvezda u ABA ligi ima maksimalnih 5-0.

“Te pobede daju samopouzdanje, atmosfera je na visokom nivou i sa nestrpljenjem čekamo meč sa Valensijom. Svaka utakmica u Areni pred ovom publikom jeste posebna priča“, dodao je Mitrović.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je za Valensiju da je klub koji je uz rame velikanima Realu i Barseloni.

Bek ‘crveno-belih’ Jaka Blažič pozvao je navijače da ispune “Arenu”, tim pozivima se pridružio i predsednik kluba Nebojša Čović, koji je pred meč sa Valensijom pričao i o budžetu za ovu sezonu.

Podršku košarkašima Zvezde pružili su i bivši košarkaši ‘crveno-belih’ Igor Rakočević i Vladimir Radmanović.

Strateg Valensije Velimir Perasović rekao je da će njegovom timu biti zadovoljstvo da igra u “Areni” i da neće biti drame čak i ako izgube.

Utakmica Crvena zvezda – Valensija počinje od 19.00, a kapije Kombank arene biće otvorene od 16.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: