Bilić oduševljen igrom, "grobarima"

Trener Bešiktaša Slaven Bilić oduševljen je igrom svog tima te navijačima Partizana nakon duela u trećem kolu Lige Evrope.

Izvor: B92

Petak, 24.10.2014.

08:23

Default images

Turski klub slavio je u Beogradu protiv crno-belih sa 4:0, u utakmici trećeg kola C grupe Lige Evrope.

"Kako smo igrali, mislim da bi pale i mnogo jače ekipe. Srećni smo zbog pobede, mnogi će reći da je bilo lako, ali činjenica je da smo odigrali odlično. Rano smo postigli gol i dominirali tokom celog meča", rekao je Bilić.

Lider turske Superlige je u prva dva kola remizirao, pa je u Beogradu bio pod blagim pritiskom pobede.

"Drago mi je zbog trijumfa, znali smo da je gostovanje Partizanu težak ispit, ali smatram da smo zasluženo pobedili i nadam se da ćemo u ovakvom ritmu ići i u završnici sezone", izjavio je Bilić.

Hrvatski stručnjak bio je impresioniran domaćim navijačima, istakavši da je atmosferu u kojoj publika podržava svoj tim uprkos ubedljivom porazu video samo u Splitu.

Bilić je naveo da nije promenio mišljenje o ekipi Partizana i da i dalje smatra da je to izuzetno talentovan sastav.

"Ovo sam video dva puta u životu, u Splitu kada Hajduk izgubi zna dugo da se peva, kao i ovo večeras. Ovo je bilo jako impresivno. Aplauz na kraju verujem da je došao jer je Bešiktaš odigrao veliku utakmicu i mislim da bi svi ljubitelji fudbala tako pozdravili", rekao jeBilić.

"Rekao sam igračima Partizana da za 15 dana u Istanbulu može da bude drugačija situacija. Moraju da dignu glavu. Glavni problem ovde na Balkanu je što ekipe ne mogu da vežu dve psihički i fizički naporne utakmice, što je slučaj sa Partizanom posle dobijenog domaćeg derbija", zaključio je Bilić.

Partizan i Bešiktaš ponovo se sastaju 6. novembra u Istanbulu, u utakmici 4. kola Lige Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: