Vulićević pokidao ACL, kraj sezone

Doktor Partizana Ilija Rosić potvrdio je za B92 da je magnetna rezonanca pokazala da je Miroslav Vulićević pokidao prednje ukrštene ligamente kolena (ACL).

Izvor: AK

Utorak, 21.10.2014.

12:10

Default images

Rosić čeka još jedan snimak MRI Vulićevićevog kolena kako bi povreda bila definitivno potvrđena, ali očekuje da će desni bek crno-belih pauzirati 6-9 meseci.

Vulićević se povredio na "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom u subotu, ali Rosić ističe da je to bio samo vrhunac postepenog kidanja ligamenata usled igranja po lošim terenima u Srbiji.

Prethodnih sezona fudbaleri Partizana koji su povredili ACL su uglavnom bili operisani u Nemačkoj, iako Rosić tvrdi da je to moguće uspešno izvršiti i u Srbiji.

U svakom slučaju, Partizan je do kraja sezone ostao bez jednog od važnih igrača iz odbrane, pa će Marko Nikolić na toj poziciji verovatno morati da koristi Branka Ilića.

Crno-beli u četvrtak dočekuju Bešiktaš u trećem kolu Lige šampiona, a za vikend gostuju Jagodini u desetom kolu Jelen Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: