Fener poražen, dabl-dabl Bjelice

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su neočekivan poraz u drugom kolu turske lige, u Istanbulu je slavio Gaziantep 70:66.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.10.2014.

20:54

Default images

Fener je loše odigrao završnicu meča u kojoj je Bogdan Bogdanović promašio nekoliko isforsiranih šuteva za tri poena, a gosti ofanzivnim skokom održavali prednost.

Bivši bek Partizana je u završnici smanjio na -2, ali je iskusni plej Erl Kolovej bio siguran sa penala te razočarao navijače Fenerbahčea.

Bogdanović je meč završio sa svega šest poena (3-10 iz igre, 5sk. i 4ast za 29 min), Nemanja Bjelica imao je 14 poena i 11 skokova (4-6 iz igre za 25 min), ali je postigao samo jedan poen u drugom poluvremenu.

Najbolji u timu Željka Obradovića bio Oguz Savaš sa 21 poenom, a podbacio je i Endru Gaudelok sa samo osam, dok je šest ubacio Jan Veseli.

S druge strane, u ekipi Jureja Zdovca su dominirali Amerikanci, Pol Heris i Kori Higins su postigli 2/3 poena svog tima, 26 odnosno 25, a srpski košarkaš Oliver Stević dao je 6 poena (2-2 iz igre, 4sk. za 18 min).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: