Partizan konačno dobija novu travu

Radovi na promeni travnate površine na stadionu Partizana počeli su u petak.

Izvor: MN

Petak, 19.09.2014.

16:15

Default images

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da sredstva dobijena od UEFA upotrebi za obnavljanje stadiona Crvene zvezde i Partizana, a trava u Humskoj poslednji put menjana je pre deceniju.

Teren "crno-belih“ bio je u užasnom stanju, a pažnju na to posebno je skrenuo selektor Srbije Dik Advokat posle meča sa Francuskom.

Radovi će se izvoditi u tri faze: prva faza je skidanje trave, zatim postavljanje prskalica za teren i u trećoj fazi će uslediti postavljanje nove travnate podloge. Debljina novog busena je ovog puta 4 cm za razliku od ranijeg, koji je bio na 2 cm. Svi pripremni radovi uz pomoć mašina trajaće do 30. septembra, a od 1. oktobra u naredna tri dana biće postavljena nova trava. Svaki busen koji se postavlja biće dužine 12 metara, a širina je 1,2 metra.

Prema rečima nadležnog za postavljanje novog terena, direktora stadiona Partizan Aleksandra Stepanovića, teren će biti predat na upotrebu četvrtog oktobra, na 69. rođendan Partizana.
Starsport
.
Starsport
.
Starsport
.
.
Starsport
.
Starsport
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: