Stankovića Nefči deli od Palerma

Fudbaler Partizana Vojislav Stanković karijeru će gotovo izvesno nastaviti u Palermu, potvrdio je za B92 njegov agent.

Izvor: AK

Sreda, 20.08.2014.

21:59

Default images

Stanković je poslednjih nedelja bio povezivan sa Lacijom, koji je ponudio Partzanu istu nadoknadu kao i tim sa Sicilije (350.000 evra), ali fudbaleru više odgovaraju uslovi Palerma.

"Vojislav 95 odsto sigurno ide u Palermo. Dva kluba su postigla dogovor i verujem da ćemo uskoro kompletirati transfer. Veoma smo zadovoljni trogodišnjim ugovorom", rekao je Stankovićev agent Dušan Milojević za B92.

Stankovića od selidbe u Seriju A dele detalji. Palermo želi da on dođe odmah, ali Partizan želi da prvo prođe dvomeč sa Nefčijem u plej-ofu za Ligu Evrope.

Zbog toga je Lacio i dalje u igri, ali sa minimalnim šansama, jer je Stankoviću važnije što će u Palermu biti prvotimac.

Lacio? Konačnu odluku ćemo doneti za dan-dva. Po našem mišljenju, Palermo je najbolja opcija za Stankovića”, istakao je agent srpskog fudbalera.

Ovaj 26-godišnji fudbaler će u četvrtak igrati za Partizan u prvom meču sa Nefijem u plej-ofu za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: