KD: Lebronov šmekerski povratak

Najkorisniji igrač NBA lige prošle sezone Kevin Durent izjavio je da je povratak LeBrona Džejmsa u Klivlend šmekerski potez.

Izvor: FK

Sreda, 30.07.2014.

16:30

Default images

Džejms se posle četiri godine u Majamiju vratio u tim Kavalirsa, u kojem je počeo NBA karijeru 2004. godine.

Lebron je rođen u Ohaju, u Ekronu, tamo je išao i u srednju školu, iz koje je direktno otišao u NBA, jer su tadašnji propisi to dozvoljavali.

"To je odličan potez, zanimljivo je videti da na nečiji prelazak nije uticala samo košarka, u njegovom slučaju uticao je kraj iz kog dolazi, Severoistočni Ohajo.Takođe je mislio i o klincima odande koji igraju basket i koliki uticaj može da ostavi na njih. Mnogi igrači budu pod udarom medija kada naprave odluku koja je najbolja za njih. On je jedan od igrača koji je to uradio, i to mora da se poštuje“, naveo je Durent.

KD je kontaktirao Džejmsa, čestitao mu na odluci, rekao mu da je srećan zbog njega i da jedva čeka da ga vidi u dresu Klivlenda.

"Nešto slično bi moglo da se desi i meni, kada mi za dve godine istekne ugovor sa Oklahomom, voleo bih da odem u Vašington jer mi je to rodni grad, gde će porodica da me bodri“, izjavio je Durent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: