Lalatovićevo predstavljanje u sredu

Novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović u sredu će zvanično biti predstavljen javnosti, objavili su ‘crveno-beli’.

Izvor: JT

Ponedeljak, 23.06.2014.

20:30

Default images

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda u ponedeljak je jednoglasno usvojio predlog da novi šef stručnog štaba bude Lalatović, inače bivši kapiten ‘crveno-belih’.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić ocenio je da novom treneru neće biti lako, ali da veruje da će moći da izađe na kraj sa specifičnim okolnostima u kojima se nalazi taj fudbalski klub.

Lalatoviću sigurno neće biti lako, jer će ovde imati drugačije okolnosti nego bilo gde gde je do sada radio. Ali, on je mlad i moderan trener, Zvezdino je dete i svestan je toga. Ako iko može da se nosi s tim stvarima, onda je to on”, rekao je Terzić.

Lalatović je u ponedeljak potpisao ugovor na jednu godinu plus dve, a vodiće ekipu koja će, prema svim najavama, biti izuzetno podmlađena.

Izuzetno mi je drago što je jednoglasno izabran za trenera. On se dokazao radeći u Napretku i Voždovcu, a najjača preporuka mu je bila to što je pokazao izuzetan karakter i pobednički mentalitet kada je porazio Partizan i, nažalost, Zvezdu”, rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: