Kolarov produžio ugovor sa Sitijem

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov produžio je ugovor sa Mančester Sitijem, čiji će član ostati do 2018. godine.

Izvor: SV

Četvrtak, 12.06.2014.

19:24

Default images

Levi bek je u redove “građana“ stigao pre četiri sezone kada se obavezao na petogodišnju vernost klubu iz Mančestera.

Od tada je učestvovao u osvajanju dve titule šampiona Premijer lige, u sezonama 2011/12 i 2013/14, a u kolekciji trofeja ima i po jedan FA kup, Liga kup i Komjuniti šild.

Veoma sam srećan i ponosan što sam dobio novi ugovor, u klubu ću provesti svoje najbolje godine i drago mi je što se u Sitiju osećam kao kod kuće. Prošle sezone sam mnogo igrao i mislim da sam dokazao ljudima iz kluba da mogu da veruju u mene“, istakao je Kolarov.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Lacija je prošle sezone odigrao 44 utakmice za Siti, postigao četiri gola i upisao deset asistencija.

Mislim da možemo mnogo u budućnosti, osvojili smo sve u Engleskoj i pokušaćemo da stignemo do nekog evropskog trofeja. U fudbalu su najvažniji rezultati, a mislim da možemo da ostvarimo bolje u narednom periodu“, zaključio je Kolarov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: