Može li Novak do 17-17 sa Rodžerom?

Najbolji srpski teniser Novak Đoković najranije od 15 časova igra meč polufinala Mastersa u Monte Karlu sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Izvor: JT

Subota, 19.04.2014.

08:25

Default images

Njima dvojici će to biti 34. međusobni susret, a Federer trenutno vodi sa 17-16 u pobedama.

U poslednjem duelu, u finalu Mastersa u Indijan Velsu, Novak je slavio posle velike borbe u tri seta sa 3:6, 6:3, 7:6 (7:3).

Bio je to njihov treći ovogodišnji susret, a u onom koji je prethodio Indijan Velsu Federer je bio bolji, u polufinalu Dubaija, kada je bilo 3:6, 6:3, 6:2 za Švajcarca.

Obojica tenisera su imala težak posao u četvrtfinalu, pošto su do mesta među najboljom četvoricom došli posle tri seta. Đoković je slavio protiv Španca Giljerman Garsija-Lopesa sa 4:6, 6:3, 6:1, dok je Federer eliminisao Žo-Vilfreda Congu iz Francuske sa 2:6, 7:6 (8:6), 6:1.

Bolji iz duela Đokovića i Federera u finalu će se sastati sa pobednikom susreta između Švajcarca Stanislasa Vavrinke i Davida Ferera iz Španije.

Na terenu će se u toku dana naći i Nenad Zimonjić, koji u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom igra posle Đokovića sa Bobom i Majkom Brajanom polufinale u konkurenciji dublova.

U prvom polufinalu, koje otvara program na Centralnom terenu u 11 časova, sastaju se Hrvat Ivan Dodig i Marselo Melo iz Brazila sa jedne strane i Belorus Maks Mirnji i Mihail Južni iz Rusije.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2.884.675 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: