Igrajte fudbal, ako uopšte umete

Približava se decembar, kraj jesenje polusezone u srpskom fudbalu i mesec za koji je Tomislav Karadžić najavio da će mu biti poslednji na čelu FSS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.11.2013.

14:27

Default images

Logična poslednica toga su tri saopštenja u manje od 24 sata, posle tromesečnog zatišija.

Dramu u srpskom fudbalu, koja traje još od 2008. kada je Karadžić došao na njegovo čelo, eskalirala je u avgustu ove godine. Posle serije loših rezultata reprezentacije i klubova na evropskoj sceni i niza sudijskih grešaka koje su uticale na rezultate domaćeg prvenstva.

Okidač za tadašni rat saopštenjima bio je susret Partizana i Novog Pazara u prvom kolu šampionata, a ovoga puta eksploziju je izazvala još jedna utakmica crno-belih, ovog puta sa Voždovcem.

Kao i tada, posle očigledne sudijske greške na štetu Partizanovog protivnika momentalno je reagovala uprava Crvene zvezde, što je izazvalo domino efekat.

Čelnici FSS oštro su napali Zvezdu i pri tom potkačili i Partizan, dok su se u Humskoj bavili samo večitim rivalom.

Ton i sadržina sva tri saopštenja su takvi da će se, bez dileme, dalja prepiska nastaviti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: