Lorbek: Tenzija je neverovatna

Čelnici ABA lige odgovoriće na sva pitanja nastala tokom drame u odnosima ABA – Evroliga kada se regionalno takmičenje završi.

Izvor: B92

Sreda, 24.04.2013.

14:14

Default images

Predsednik Radovan Lorbek to je potvrdio medijima tokom zajedničke konferencije za medije u Laktašima.

Od četvrtka do nedelje taj grad će ugostiti završni turnir ABA lige. Lorbek kaže da je tenzija neverovatna.

Sve odluke padaju ovde, to uvećava značaj ovog događaja. Čestitam svim ekipama, a naročito prvoplasiranoj Igokei, domaćinu. Tenzija je neverovatna – s jedne strane je to dobro, ali s druge nije, s obzirom na prostore na kojima živimo”, izjavio je Radovan Lorbek.

Želja svih u Evropi, i naša, bila je da naša liga izgleda kao ACB liga ili kao eks-Ju liga, stremimo ka tome. Po završetku sezone imaćemo sve konačne odgovore na ono što se dešavalo ove sezone, posle fajnal-fora Evrolige 10-12. maja”.

Lepo vas je videti u ovom broju. Hvala opštini Laktaši i klubu Igokei, kao i predsedniku RS Miloradu Dodiku. Mislim da smo sve pripremili da bude kako treba”, dodao je Roman Lisac.

Novinarima su se obratili i predstavnici ekipa. Igor Rakočević kaže da je za Zvezdu Evroliga prioritet, a Duško Vujošević da je verovao u tim, koji je radom podigao kvalitet. Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegova ekipa prvi favorit na završnom turniru, dok je strateg Radničkog Miroslav Nikolić rekao da i njegov tim želi trofej.

Karata još ima za obe polufinalne utakmice, očekuje se puna dvorana. Gledaocima je preporučeno da dođu što ranije, zbog bezbednosnih provera.

U polufinalima, koja se igraju u četvrtak, sastaju se Crvena zvezda – Radnički (17) i Igokea – Partizan (21).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: