Vukić izbačen sa treninga!

Trener Partizana Vladimir Vermezović udaljio je u petak Zvonimira Vukića sa treninga, a svemu je prethodila žučna rasprava njih dvojice.

Izvor: JT

Subota, 11.08.2012.

10:54

Default images

Svemu tome su prisustvovali ostali igrači i članovi stručnog štaba, a Vukić je u izjavi za „Žurnal“ rekao da mu je strateg Partizana zamerio što je u obraćanju javnosti uvredio struku.

Zamerio mi je da sam u obraćanju javnosti uvredio struku, što nije tačno. Samo sam izneo istinu i saopštio navijačima da na mene ne računa. Ubuduće verovatno neću ni trenirati sa prvim timom. Biće mi dodeljen poseban trener, razgovaraću sa predsednikom Đurićem i direktorom Tumbakovićem, da, ako mogu, radim pod nadzorom Zvonka Varge, jer su njegovi treninzi najbolji“, rekao je Vukić.

Podsetimo, Vukić je posle revanša sa AEL-om u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rekao da ne zna zašto nije bio u protokolu i da pričao o povredi nije tačna. Nešto kasnije oglasio se i Vermezović, koji je rekao da ne postoji slučaj sa Vukićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: