I Ana u četvrtfinalu Dubaija

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je u drugom kolu slavila protiv Marije Kirilenko.

Izvor: JT

Sreda, 22.02.2012.

13:20

Default images

Ivanovićeva je u tom duelu slavila sa 6:2, 7:6 (7:4), posle jednog sata i 53 minuta igre i tako došla do četvrte pobede u karijeri nad ruskom teniserom u šest međusobnih duela.U

Naša teniserka će u narednom kolu igrati protiv bolje iz duela Rumunke Simone Halep i Karoline Voznijacki iz Danske.

Ivanovićeva je sjajno ušla u meč, odmah je rešila prvi gem u svoju korist, a potom nastavila niz i sa dva brejka brzo povela sa 4:0. Kirilenko je prekinula taj niz u petom gemu, kada je došla do svog prvog gema u meču, oduzevši Ivanovićevoj servis, da bi potom smanjila na 4:2. Ipak, Ruskinja se tu zaustavila, pošto je naredna dva gema srpska teniserka odigrala veoma sigurno i rešila set u svoju korist sa 6:2.

U drugom setu, Kirilenko je na samom startu napravila brejk, a iako joj je Ana uzvratila istom merom, Ruskinja joj je ponovo oduzela servis u trećem gemu. Sa brejkovima se nastavilo i u četvrtom gemu, pre nego što je Kirilenko prva u tom setu osvojila svoj servis-gem, a potom došla i do novog brejka za 4:2. Ipak, usledio je preokret Ivanovićeve i izjednačenje na 4:4. Od tada su obe bile sigurne na svojim servisima, pa je set ušao u taj brejk, u kojem je Ana iskoristila prvu meč loptu za trijumf posle skoro dva sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: