Utorak, 21.02.2012.

23:46

EK: Počeo rasplet Top 16 faze

Posle utakmica petog kola Top 16 faze Evrokupa dalji plasman su obezbedili Spartak, Donjeck, Valensija i Himki.

Izvor: JT

Default images

Od svih srpskih košarkaša koji su bili na terenu u utorak najbolju partiju pružio je Vule Avdalović u pobedi Donjecka nad Asvelom sa 93:87.

Avdalović je na parketu proveo 25 minuta i postigao je 15 poena, imao pet skokova i tri asistencije, dok je Ivan Radenović meč završio sa osam poena i sedam skokova.

Najbolji u njihovom timu bio je Darnel Džekson sa 20 poena, dok se sa druge strane istakao Edvin Džekson sa 26 poena, dok je Dižon Tompson dodao tri manje.

U drugom meču te grupe, Himki je pobedio Aris sa 88:72, i tako i on obezbedio dalji plasman.

U grupi I, Riga je slavila protiv Nimburka sa 84:80, dok je Valensija pobedila Gravelin sa 79:61. U pobedničkom timu Stefan Marković je proveo 19 minuta na terenu, ali je bio bez poena i zabeležio je tri skoka i pet asistencija. U njegovom timu istakao se Serhij Liščuk sa 14 poena.

Spartak je i protiv Budućosti nastavio svoj trijumfalni niz, pošto je slavio sa 70:64. U drugom meču grupe K, Krka je slavila protiv Banvita sa 78:73.U timu iz Novog Mesta postigao pet poena za 15 minuta, dok je najbolji bio Jure Balažič sa 23 poena.

U grupi L, u duelu srpskih trenera, Lokomotiva iz Kubana Božidara Maljkovića pobedila je sa 82:78 Lijetuvos Ritas, koji sa klupe vodi Aleksandar Džikić. U poraženom timu, Aleksandar Rašić je postigao sedam poena i imao tri skoka za 22 minuta u igri. Poraz je doživeo Beneton Aleksandra Đorđevića od Albe, sa 83:74. U nemačkom timu, Marko Simonović postigao je deset poena, uz tri skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: