WB: Lisicki izbacila Na Li!

Pobednica Rolan Garosa Na Li završila je takmičenje na Vimbldonu već u drugom kolu, pošto je izgubila od Nemice Sabine Lisicki sa 3:6, 6:4, 8:6.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2011.

20:43

Default images

U najboljem meču dosadašnjeg toka ženskog turnira 21-godišnja Lisicki je uspela da eliminiše Kineskinju za dva časa i 11 minuta igre.

Na putu Lisicki sada stoji još jedna Azijatkinja – Misaki Doi. Ona je pobedila bivšu polufinalistkinju Đie Ženg sa ubedljivih 6:3, 6:1.

U duelu dve teniserke sa agresivnim stilom igre Lisicki je uspela da odigra bolje ključne poene i dođe do najvrednijeg trijumfa u karijeri.

Nemica je upisala čak 17 asova, naspram samo četiri Li, imala je i više direktnih poena – 32:24, a napravila je samo jednu neiznuđenu grešku više (21:20).

I prošle godine šampionka sa Rolan Garosa nije se dobro provela na Vimbldonu – Frančeska Skjavone ispala je već u prvom kolu. Na Li nalazila se u istom delu žreba sa Anom Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: