Omladinci čuvaju čast Crvene zvezde

Pobedom nad ekipom Brodarca rezultatom 3:0, petlići Crvene zvezde osvojili su titulu u svojoj kategoriji, igrača 1998. godišta.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 22.06.2011.

15:56

Default images

Andrija Crnadak i drugovi su pobedom kolo pre kraja stekli četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, i na taj način teoretski obezbedili titulu.

Uz petliće, šampioni su postali i mlađi kadeti. Oni su u Obrenovcu savladali domaćina Radnički rezultatom 5:1, i takođe kolo pre kraja obezbedili naslov prvaka.

U nedelju su šansu da Zvezdinoj omladinskoj školi donesu još jedan trofej, iskoristili su i mlađi pioniri. Oni su na pomoćnom terenu Marakane savladali BSK iz Batajnice rezultatom 8:0, i sada imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranog, kolo pre kraja prvenstva.

Tako je čak sedam od devet selekcija omladinske škole Crvene zvezde osvojilo titulu u svojoj kategoriji. Još ranije su prvaci postali omladinci, kadeti, mlađi petlići i škola fudbala 2001. godište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: