Amerikanac nostalgičan za Beogradom

Redžinald Frimen, jedan od najboljih stranaca koji je igrao košarku u Srbiji, izjavio je u intervjuu za "Alo Sprint" da mu Beograd nedostaje.

Izvor: SO

Sreda, 09.03.2011.

20:29

Default images

“Uživao sam dok sam bio u Beogradu. Ma, samo da mi je da prošetam centrom grada, da popijem kaficu, malo uživam u pogledu".

"Šta bih dao za jedan noćni izlazak u Strahinjića bana. To su bili posebni momenti u mom životu”, izjavio je nekadašnji košarkaš FMP Železnika i Crvene zvezde.

Frimen je trenutno u Ostinu (država Teksas), gde uči za trenera. Radi sa klincima i uživa u trenerskom poslu, a još ne zna da li će nastaviti da radi sa mlađim kategorijama ili će preći na koledž kada diplomira. Na pitanje u kom bi klubu u Srbiji radiom odmah je odgovorio FMP.

“Svi znaju da je klub iz Železnika moja druga kuća i da sam se tamo osećao kao u porodičnom okruženju. Uostalom, nije mala stvar kada vaš dres podignu pod svodove dvorane. U Železniku sam se košarkaški afirmisao”.

Za kraj Frimen je prepričao jedan zanimljiv detalj, kada je gledao utakmicu Srbija – Španija i Miloša Teodosića.

“Bila je to prava ludnica, pogotovo njegova trojka. Dok sam sa društvom gledao meč na TV-u, rekao sam im: 'Pa, ja znam ovog klinca!'. Teo je bio u omladinskoj školi FMP-a dok sam ja bio u prvom timu. Sećam se kad sam posle treninga ostao malo i šutirao sa Teodosićem i ostalim dečacima. Bilo je zabavno, a eto, on je sada najbolji plejmejker Evrope. Kako je život čudan”, zaključio je Frimen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: