Ometale ih prostitutke

Navijači fudbalske reprezentacije Kenije pokušali su da ometu igrače nacionalne selekcije Ugande.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 13.10.2010.

14:18

Default images

U pripremama za kvalifikacionu utakmicu za afrički Kup Nacija oni su su fudbalerima Ugande veče uoči meča u hotel poslali sedam prostitutki.

Obezbeđenje hotela "Henesi" u Najrobiju uhvatilo je prostitutke prilikom pokušaja da uđu u sobe reprezentativaca Ugande i izbacilo ih napolje.

One su medjutim, pokušale, da uđu u hotel požarnim stepenicama, ali ih je u toj nameri sprečio selektor Ugande Krispus Muinda.

"Do jedan sat posle ponoći morao sam da dežuram i teram ih iz hotela. Na sreću, propao im je pokušaj da nas uznemire", rekao je Muinda.

Kvalifikaciona utakmica izmedju domaće Kenije i Ugande, odigrana u subotu, završena je nerešenim rezultatom 0:0, pa je gostujući tim zadržao prvo mesto u "J" kvalifikacionoj grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: