Ilić Vošin, Stjepanović u Seltiku?

Dosadašnji napadač Partizana Brana Ilić od četvrtka je novi igrač novosadske Vojvodine. Beogradski klub je saopštio da je sa Ilićem raskinut ugovor.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.07.2010.

17:51

Default images

Nekadašnji igrač Zemuna, Rada i Partizana u dresu šampiona Srbije odigrao je u svim takmičenjima 33 utakmice i postigao pet golova. Za godinu i po dana osvojio je dve titule prvaka i jedan trofej u Lav kupu Srbije.

Zvanični sajt prvaka Srbije, uz zahvlanicu Iliću, objavio je i da je ugovor sa Vojvodinom potpisan na 1+1 godinu.
www.fcvojvodina.co.rs
Još jedan bivši igrač Partizana a danas Vojvodine Slaven Stjepanović, mogao bi ovog leta da promeni sredinu.

Novosadski klub odobrio je Stjepanoviću da sledećih deset dana provede na probi u Seltiku iz Glazgova.

Talentovani ofanzivni igrač sredine terena koji je u Partizanu odigrao samo sedam utakmica u Novom Sadu snašao se nešto bolje ali nije u prvom planu kod novog trenera Milinkovića.

Igrajući za Zetu iz Golubovaca u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2007. godine ostavio je sjajan utisak u mečevima sa Rendžersom pa se pretpostavlja da je to razlog za pokušaj saradnje Stjepanovića i Seltika.

Planirano je da Stjepanović u Škotskoj trenira sa prvotimcima 'Kelta' deset dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: