Morati: "Mislim da Murinjo odlazi"

Predsednik Intera, Masimo Morati izjavio italijanskim medijima da ima osećaj da će Murinjo napustiti klub na kraju sezone, pošto osvoji Ligu šampiona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.05.2010.

21:24

Default images

Morati, nakon skoro 15 godina astronomskih ulaganja “dočekao je svojih 5 minuta”, a za rođendan je dobio i novi Skudeto protiv Siene.

Međutim, pored utakmice u Madridu i finala Lige šampiona, one koji vole “Internacionale” muči i pitanje da li Žoze Murinjo ostaje u Milanu.

Prema rečima Moratija – teško:

Zaista je teško šta će taj vulkan od karaktera odlučiti... Uživao sam u svakom danu njegovog boravka u Interu. Zaista se nadam da će ostati, ali ako me pitate što ja procenjujem da će se dogoditit – onda imam osećaj da će otići. Napravio je mnogo...a čvrsto verujem da ćemo postati i prvaci Evrope i da će to biti kruna njegovog rada u Interu”, izjavio je Morati za “La Republiku”.

Klauzula za raskid ugovora bilo koje strane u odnosu Inter – Murinjo je 18 miliona evra. Taj novac spreman je sa lakoćom da isplati Florentino Peres. Pojedini španski mediji idu toliko daleko da već najavljuju dolazak trofejnoj Portugalca u Madrid, kao trenera Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: