Poketino: Smiljanić će dobiti šansu

Trener Espanjola Maurisio Poketino najavio je da bi mogao da pruži priliku Milanu Smiljaniću da zaigra u skorije vreme.

Izvor: B92, marca

Utorak, 29.12.2009.

18:55

Default images

Jedini uslov je da njegov saigrač Ivan Piljud dobije italijanski pasoš i tako oslobodi jedno mesto za ’stranca’. „Veoma sam zadovoljan zato što se Smiljanić primerno ponašao iako je prolazio kroz vrlo tešku situaciju i nije igrao. Razmatramo opciju da mu ukažemo priliku ako se oslobodi mesto“, izjavio je Poketino.

Smiljanić, koji je u Espanjol prešao 2007. godine iz Partizana, nema pravo da igra na zvaničnim utakmicama jer je klub već registrovao trojicu fudbalera van Evropske unije – Ivana Piljuda, Huana Forlina i Šunsukea Nakamuru.

U katalonskom klubu kažu da postoji interesovanje za Smiljanića, a da će se do kraja zimskog prelaznog roka znati da li će Piljud dobiti italijansko državljanstvo.

„Jasno nam je šta želimo, ali mnogo toga zavisi od tržišta u zimskom roku. Videćemo šta će se dogoditi u narednih nekoliko nedelja“, dodao je Poketino.

Ove sezone Smiljanić nije igrao za Espanjol, a u prethodne dve zabeležio je ukupno 54 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: