Đukić napustio Muskron

Srpski fudbalski trener Miroslav Đukić napustio je ekipu Muskrona, koja se trenutno nalazi u izuzetno ozbiljnoj situaciji.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Nedelja, 01.11.2009.

13:48

Default images

Ekipa iz istoimenog valonskog grada nalazi se u gotovo bezizlaznoj situaciji, pošto je FS Belgije oduzeo licencu klubu za takmičenje u belgijskom šampionatu.Muskron je trenutno dužan 800.000 evra i kasni sa isplatom PDV-a, kao i sa plaćanjem profesionalne licence. Sada već bivša ekipa Miroslava Đukića tražila je pomeranje roka za plaćanje dugova, ali je odbijena.

Đukić je svoju odluku saopštio ekipi nakon remija sa Standardom u petak, posle kojeg se ekipa nalazi na 14. poziciji od 16 ekipa.

Obavestio sam igrače, koji su bili izuzetno profesionalni te večeri, da sam napustio funkciju trenera. Ja sam profesionalac i to je za mene ispred svega. Nažalost, u Muskronu je sport trenutno u drugom planu. Odluku sam doneo još ranije tokom nedelje i ona je definitivna“, rekao je Đukić za zvanični sajt kluba.

Klub se već jednom nalazio u teškoj finansijskoj situaciji, u sezoni 2004-2005. Nije isključeno ni da će klub biti ugašen, a odluka se očekuje nakon hitnog sastanka deoničara.

Pored Đukića, klub su napustili i Đukićev asistent, Francuz Rejmon Henrik Kol, kao i kondicioni trener Hose Maskaros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: