Primorac: Janović neprofesionalan

Vaterpolo klub Primorac izdao je saopštenje na zvaničnom sajtu kluba u kome se objašnjavaju razlozi suspenzije Mlađana Janovića.

Izvor: B92, www.vkprimorac.com

Ponedeljak, 23.02.2009.

19:19

Default images

Direktor kluba Sava Pejović rekao je da se crnogorski reprezentativac poslednjih meseci ponašao neprofesionalno prema klupskim obavezama. ''U periodu od 6 oktobra do 7. februara Janović je prema evidenciji našeg trenera Perovića odsustvovao sa 56 treninga i devet utakmica. Od toga dve utakmice Evrolige i sedam Jadranske lige'', rekao je Pejović.

On je posdetio da je Janović uslovno kažnjen posle odsustvovanja u novembru i da se izvinio saigračima.

''Tada je Janović izrekao izvinjenje saigračima i obećao da se ništa slično neće ponoviti. Ponovilo se isto i dok su igrači vodili žestoku borbu u Pireju, Janović je bio na drugom mestu. Klub više nije imao izbora jer radi se o kolektivnom sportu, pojedinci su važni ali ne mogu biti iznad kolektiva i suspenzija je usledila sasvim razumljivo. Uostalom Janović nikako da nam stavi na uvid medicinsku dokumentaciju'', izjavio je Pejović.

Janović je ranije rekao da ima lekarsko opravdanje i da u Primorcu nisu ispunili osbovne obaveze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: