Balak želi do kraja u Čelsiju

Izvor: Nina Kolundžija

Sreda, 04.06.2008.

19:48

Default images

Reprezentativac Nemačke Mihael Balak izjavio je u sredu da bi želeo karijeru da završi u Čelsiju i da se nada da će mu početkom sezone biti ponuđen novi ugovor. 31-godišnji Balak je u London prešao 2006. godine kao slobodan igrač, a ugovor sa "plavcima" mu ističe u junu naredne godine. Pre prelaska u Čelsi 12 sezona je proveo u Kajzerslauternu, Bajeru i Bajernu.

"Nemam žeju da se vraćam u Bundes ligu, jer mislim da sam tamo dovoljno dugo igrao. Želeo bih da sa Čelsijem potpišem još jedan ugovor i da u tom klubu završim karijeru", rekao je Balak za sportsku agenciji SID.

Prema njegovim rečima, sa čelnicima kluba za sada je imao samo neke neformalne razgovore, a konkretni pregovori trebalo bi da uslede nakon prvenstva Evrope.

"Nisam želeo da se opterećujem time uoči ovako važnog takmičenja. Sada sam usredsređen na EURO, a nakon toga ćemo početi razgovore o novom ugovoru", rekao je Balak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: