Kasano pet godina u Sampdoriji

Izvor: Nina Kolundžija

Četvrtak, 29.05.2008.

21:18

Default images

Italijanski fudbalski reprezentativac Antonio Kasano potpisao je petogodišnji ugovor sa Sampdorijom iz Đenove, u čije redove je prešao prošlog leta kao pozajmljeni igrač madridskog Reala, preneli su u četvrtak italijanski mediji. Rimski list "Republika" tvrdi da će talentovani napadač, koji u julu puni 26 godina, imati primanja od 2,8 miliona evra po sezoni.

Sampdorija je otkupila Kasanov ugovor od Reala, s tim što će španskom "kraljevskom klubu" platiti sedam miliona evra ukoliko igrača proda ovog leta, a pet miliona ukoliko ga proda u naredne tri godine.

Novim Kasanovim ugovorom je predviđeno da njegova "sloboda" košta oko 20 miliona evra, odnosno, tu sumu bi svaki klub morao da uplati u kasu Sampdorije ukoliko želi da ga angažuje pre 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: