Morati razmišlja o Ronaldinju

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 02.04.2008.

15:28

Default images

Predsednik italijanskog fudbalskog šampiona, Intera iz Milana, Masimo Morati izjavio je danas da je spreman da još jednom razmisli o mogućnosti da angažuje najboljeg fudbalera španske Barselone, Brazilca Ronaldinja. Morati je kazao da je Ronaldinjo izuzetan fudbaler, iako je ove sezone u ozbiljnoj krizi.

"Brazilski as je fudbaler kakav nam je potreban da napravimo odličan rezultat i na evropskoj sceni. Sa njim u timu bili bismo najozbiljniji kandidat za trijumf u Ligi šampiona", kazao je predsednik milanskog kluba. Morati je najavio da postoji mogućnost da katalonskom klubu, pored obeštećenja, u zamenu za Ronaldinja, ponudi i nekadašnjeg brazilskog reprezentativca Adrijana, koji ove sezone kao pozajmljen fudbaler igra u Sao Paulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: