"Orlovi" sleteli u Kijev

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 25.03.2008.

20:17

Default images

Fudbalski reprezentativci Srbije doputovali su u Kijev, gde će u sredu od 18 časova odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije Ukrajine. Selektor Đukić doveo je u ukrajinsku prestonicu sastav od 22 fudbalera, među kojima su i dvojica debitanata, Aleksandar Kolarov iz Lacija i Dejan Milovanović iz Crvene zvezde, kao i povratnici u državni tim – Aleksandar Luković, Saša Ilić i golman Vladimir Stojković.

"Bez obzira što se radi o prijateljskom odmeravanju snaga, želimo pobedu. To je naš cilj na svakoj utakmici, jer se pobedama stvara dobra atmosfera u ekipi", izjavio je Đukić, dodajući da je reprezentacija Srbije u procesu stvaranja tima koji bi trebalo da igra u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2010.

"To je dug ciklus i biće nam potrebno puno igrača koji mogu da odgovore reprezentativnim obavezama. Zato je neophodno da imamo tim, a on se stvara samo kroz utakmice", rekao je Đukić, istakavši da je domaćin Ukrajina ozbiljan protivnik "sa kojim moramo da igramo oprezno i pametno".

"Međutim, ne bi trebalo da previše razmišljamo o domaćinu. Važnije je da se koncentrišemo na svoju igru", zaključio je Đukić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: