Laporta: "Barsa nije u krizi"

Izvor: A G

Ponedeljak, 17.09.2007.

17:41

Default images

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đoan Laporta izjavio je da niko u klubu ne paniči nakon još jednog kiksa katalonskog kluba u španskoj Primeri. Barselona je nakon startnog remija bez bodova na gostovanju Santanderu, i tesne pobede nad Atletik Bilbaom na svom Kamp Nou, ponovo razočarala novim remijem bez golova protiv Osasune u Pamploni.

“Sve polako dolazi na svoje mesto. Imamo četiri nova igrača, ali i pored loših rezultata, imamo dobru odbranu i još uvek nismo primili gol u gostima. Neophodno je da naporno radimo kako bi se svi lakše kretali na terenu, i kako bi igrači sredine terena mogli da stvore više šansi napadačima”

Laporta je oduševljen i činjenicom da je u prvom timu debitovao Barsin vunderkid Bojan Krikić.

“Imamo puno poverenje u mlađe kategorije, i verujem da je to pozitivno za Barsu, kao i za svetski fudbal generalno. Dobro je što trener dao priliku Krkiću da debituje. On je čak napravio i nekoliko opasnih situacija po protivnički gol”, rekao je Laporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: