Najava 6. kola Premijer lige

Izvor: Željko Èaèija

Petak, 14.09.2007.

14:08

Default images

Posle dve nedelje pauze zbog utakmica kvalifikacija za EURO 2008, premijernom utakmicom šestog kola Everton – Mančester junajted nastavlja se takmičenje u Premijer ligi. Domaća ekipa posle pet odigranih mečeva zauzima treće mesto na tabeli sa deset bodova. Tim iz Liverpula ima tri pobede i po jedan poraz i remi. Gosti su startovali veoma loše. Posle dva remija na startu prvenstva usledio je poraz u gradskom derbiju, a onda su igrači Aleksa Fergusona ostvarili dve vezane pobede sa Totenhemom i Sanderlendom, obe 1:0.

Junajted je trenutno osmi sa osam bodova, a u tim se posle suspenzije vraća Kristijano Ronaldo.

Liverpul je posle četiri odigrana meča na vodećoj poziciji sa tri pobede i jednim remijem. U subotu će ekipa Rafe Beniteza gostovati Portsmutu, trenutno trinaestoplasiranoj ekipi, sa pet bodova iz pet mečeva.

U Londonu će biti odigran gradski derbi između Totenhema i Arsenala. Ekipa Martina Jola startovala je veoma loše u novom prvenstvu. Iz pet kola imaju samo četiri boda. U prva dva kola od njih su bili bolji Sanderlend i Everton, a jedinu pobedu Sparsi su izvojevali sa autsajderom Derbije. 4:0.

Arsenal je, kao i Liverpul, neporažen ove sezone. Trenutno su na drugom mestu zbog lošije gol razlike od Liverpula.

Kompletan raspored utakmica 6. kola:

Everton - Mančester junajted
Portsmut - Liverpul
Totenhem H - Arsenal
Birmingem - Bolton
Sanderlend - Reding
Vest Hem - Midlzbro
Vigan - Fulam
Čelsi - Blekburn
Mančester siti - Aston Vila (nedelja)
Derbi – Njukasl (ponedeljak)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: