Zvezda ubedljiva u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Mladost GAT 4:0 (1:0) u Novom Sadu.

Izvor: B92

Nedelja, 02.10.2022.

16:00

Zvezda ubedljiva u Novom Sadu
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crveno-beli su zabeležili devetu pobedu u sezoni i zadržali prvo mesto na tabeli sa tri boda više od TSC-a, koji ima i dve utakmice više.

S druge strane, Mladost je doživela deveti poraz pa je ostala na pretposlednjem mestu sa svega osam bodova.

Zvezdu je do treće pobede u nizu predvodio dvostruki strelac Mirko Ivanić, a po gol su postigli još Aleksandar Katai kao rezervista i Gelor Kanga iz penala.

Crveno-beli su propustili priliku da povedu u već u petom minutu, kada je golman Mladosti Milojević odbranio penal Aleksandru Pešiću.
Zvezda je nastavila da pritiska i u 12. minutu dolazi do prednosti. Sjajan gol postigao je Ivanić udarcem sa oko 20 metara.

U nastavku meča crveno-beli su kontrolisali igru, ali su teško stizali do izglednih šansi, a najbolju propušta dekoncentrisani Pešić koji sa četiri metra promašuje ceo gol.

Trener Milojević nije želeo da se kocka, pa na poluvremenu uvodi Kataija i Bena koji odmah revašaju meč.
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Katai preti već iz prvog napada, a onda u 70. minutu posle dodavanja Bena konačno trese mrežu i definitivno slama otmor domaćina.

Fudbaleri Mladosti su se tad predali, pa Zvezda u završnici stiže do ubedljivih trijumfa nakon drugog gola Ivanića i penala koji ovaj put realizuje Kanga.

U sledećem kolu Zvezda čeka Spartak, dok Mladost ide u goste Kolubari u Lazarevcu.

Meč ste mogli da pratite uživo uz B92.net LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: