Medvedev vređao, Vavrinka pobedio! VIDEO

Švajcarski teniser Sten Vavrinka ostvario je jednu od najvećih pobeda u poslednjih nekoliko godina savladavši Danila Medvedeva.

Izvor: LN

Četvrtak, 22.09.2022.

20:47

Medvedev vređao, Vavrinka pobedio! VIDEO
Foto: Profimedia

Vavrinka je eliminisao Medvedeva u osmini finala turnira u Mecu sa 2-1 u setovima posle skoro dva i po sata igre (6:4, 6:7, 6:3).

Švajcarski teniser, trostruki Grend slem šampion, napravio je krupan korak ka povratku u tenski vrh, pošto trenutno zauzima 284. mesto na ATP rang listi.

On je u prvom setu potpuno nadigrao rivala koji se samouništavao duplim servis greškama i imao ih je čak pet. U drugom setu Vavrinka je propustio veliku šansu u taj-brejku, pošto je poveo sa 6:5 i imao meč loptu, ali u narednih pet poena četiri puta pogrešio.

Treći set je, međutim, otvorio brejkom Vavrinka, a Medvedev je ušao u svađu sa publikom koja mu je zviždala zbog ponašanja.

On im je odgovorio ironično, a zatim ih gestikulacijom nazvao majmunima, što ih je dodatno uzbudilo. Uspeo je ruski teniser, donedavno prvi na svetu, da vrati brejk i izjednači na 3:3, ali je posustao kada je bilo najbitnije.

Vavrinka je iskoristio treću brejk loptu za 5:3, a zatim spasao jednu i posle ukupno treće meč lopte u duelu završio posao.

U četvrtfinalu Meca "Sten D Men" će igrati protiv Šveđanina Mikaela Imera.

U osmini finala Meca učešće je završio i Dominik Tim, kojeg je u dva seta savladao Hubert Hurkač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: