Srbija ili Nemačka?; "Nisam doneo odluku"

Lazar Samardžić bi, ipak, mogao da zaigra za Srbiju.

Izvor: SN

Utorak, 20.09.2022.

10:45

Srbija ili Nemačka?;
Foto: Profimedia

Mladi vezni fudbaler Udinezea Lazar Samardžić nalazi se na raskrsnici u svojoj karijeri – Srbija ili Nemačka?

Samardžić se trenutno nalazi na spisku mlade reprezentacije Nemačke, čije je sve kategorije prošao, ali i dalje ima šanse da zaigra u dresu Srbije.

"Čuo sam i pročitao mnogo vesti i ispratio diskusije o mojoj reprezentativnoj budućnosti. Moja porodica i ja se osećamo veoma počastvovani i ponosni. Ja sam (i dalje) mlad igrač ali sa jasnim ciljevima. Čvrsto stojim sa obe noge na zamlji, naporno radim, fokusiran sam i odlučan. Veoma sam srećan startom ove sezone. Kao tim smo ostvarili sjajne rezultate i dobro smo pozicionirani. Ostvarili smo i veliku pobedu nad Interom, a ja sam igrao i dao svoj doprinos. Zato je moj apsolutni fokus u ovom momentu na timovima čiji sam član i i da u njima povećam minutažu. Želim da se razvijem u apsolutnog startera i sve ostalo za mene nije trenutno prioritet. Ako ostvarim ciljeve i dositgnuća koja sam sebi zacrtao, onda ću zaslužiti da budem nominovan za neke buduće zadatke. I tek onda mogu i moram da donesem odluku za koju ću biti spreman", poručio je Samardžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: