Srbija objavila spisak – ko brani svetsku titulu?

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli odredio je spisak od 14 igračica koje će učestvovati na Svetskom prvenstvu.

Izvor:

Ponedeljak, 19.09.2022.

17:27

Srbija objavila spisak – ko brani svetsku titulu?
EPA/HOW HWEE YOUNG

Takmičenje se igra u Holandiji i Poljskoj od 23. septembra do 15. oktobra, a titulu brani upravo naša selekcija koja ju je osvojila pobedom protiv Italije u finalu pre četiri godine u Japanu.

Od 15 igračica koje su bile na pripremama, italijanski stručnjak je odstranio samo Jovanu Kocić koja igra na poziciji srednjeg blokera.

Dizači: Bojana Drča i Slađana Mirković

Korektori: Tijana Bošković i Ana Bjelica

Primači servisa: Brankica Mihajlović, Bojana Milenković, Sara Lozo, Bianka Buša i Katarina Lazović

Libera: Teodora Pušić i Aleksandra Jegdić

Srednji blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović i Maja Aleksić

Naše odbojkašice igraju u grupi C gde su još Bugarska, Nemačka, Kazahstan, SAD i Kanada protiv koje će u nedelju od 20 časova otvoriti učešće.

Srbija će pre srede odraditi još dva treninga, a nakon toga sledi odlazak u Holandiju gde će se spremati za početak takmičenja.
Standings provided by SofaScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: