"Brate, Kris Pol ga je čuvao u reketu i nije mu mogao ništa – pobesneo sam"

Čuveni NBA košarkaš Trejsi Mekgrejdi kritikovao je Rudija Gobera.

Izvor: LN

Četvrtak, 11.08.2022.

19:19

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Francuski centar već nekoliko godina važi za jedno od najboljih, ako ne i najboljeg defanzivca u ligi.

Međutim, sem defanzive ne donosi apsolutno ništa i u napadu je više na nivou ABA nego NBA lige, što je jasno svima, pa i Mekgrejdiju.

"To se dugo pitam. Šta ti je**no radiš između sezona? Mislim, kako tačno treniraš? Bio sam besan na Rudija kada su igrali protiv Roketsa jedne godine. Brate, Kris Pol ga je čuvao u reketu. Baš sam bio pobesneo. I on nije mogao ništa da uradi! Brate, visok si 116 centimetara i plejmejker te čuva. Ništa mu nije mogao!", kazao je Mekgrejdi.

Tridesetogodišnji centar u novoj sezoni menja sredinu pošto je iz Juta Džeza trejdovan u Minesota Timbervulvse, gde će popuniti reket sa Karl-Entonijem Taunsom.

Gober je u NBA ligi već punih devet godina, a minle sezone imao je prosek od 15,6 poena na 71,3 odsto šuta iz igre, 14,7 skokova i 2,1 blokade po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: