Natho konačno objasnio kako se izgovara njegovo ime

Od kako je došao u Humsku, a to je bilo u leto 2019. godine, Bibars Natho je “podelio” novinarski deo fudbalske Srbije.

Izvor: SS

Četvrtak, 23.06.2022.

13:00

Natho konačno objasnio kako se izgovara njegovo ime
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Različiti mediji potpuno drugačije pisali su ime i prezime kapitena izraelske reprezentacije, što je produkt različitih faktora.

Jedni su uvek pisali da se zove Bibars, a drugi su ga oslovljavali sa Bibras. Stoga smo iskoristili priliku i razgovor sa Izraelcem u Sloveniji da nam konačno reši ovu misteriju.

“Da, svestan sam da ovo stvara velike muke mnogima. Moje ime piše se i izgovara – Bibars. To je jedino pravilno”, rekao nam je Natho u lobiju Partizanovog hotela u Ptuju.

Potom je pojasnio da i kod prezimena često dolazi do zabune.

“Znam da dolazi do te polemike i često se pogreši. Isto je i kod prezimena, jer kada sam igrao u Rubinu, čak su Španci govorili Načo i to je ostalo do kraja karijere, ali zapravo se izgovara Natho. Ne sa Č ili TK, nego sa TH – Natho”, objasnio nam je Partizanov vezista.

Dakle, od sada, pa dokle god bude tema u srpskim medijima, u pitanju je – Bibars Natho.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: