"U Evropi lete baklje, policajci razdvajaju tribine – ovo je za njega ništa"

Luka Dončić, košarkaš Dalas Meveriksa, oduševio je sportski svet u noći između nedelje i ponedeljka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

13:12

Foto: AP Photo/Matt York

Na društvenim mrežama fenomenalnu partiju Luke komentarisali su fudbaleri, košarkaši, poznate ličnosti iz raznih sfera, a jedan od najzanimljivijih komentara dao je Si Džej Mekalum – bek Nju Orleansa.

"Au, Luka. Au. Igrao je u Evropi gde lete baklje. Tamo policajci, naoružani kalašnjikovom, stoje na stepenicama i razdvajaju tribine. Ovakva NBA gostovanja njemu ne predstavljaju pritisak. 'Ubilačka' predstava", napisao je Mekalum. Dončić je postigao 27 poena za poluvreme, ukupno 35 u odlučujućoj, sedmoj, utakmici polufinala Zapada protiv Finiks Sansa – prošlogodišnjih finalista.

Oduševljen je bio i Toni Kros, vedeta Real Madrida, koji je bio u šoku nakon prvog poluvremena: "Kako igra Luka Dončić", napisao je Kros. Komentare su ostavljali i Dža Morent, Patrik Beverli, Pau Gasol i mnogi drugi košarkaši, ali i javne ličnosti iz svih sfera.

Dončić i Dalas uspeli su da naprave veliki podvig, eliminisali su ekipu kojoj su mnogi predviđali titulu i sada ih čeka najveći ispit – Golden Stejt Voriorsi.

Vremena za odmor nema, prva utakmica finala Zapada igra se u noći između srede i četvrtka (03.00).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: