Jokić je božanstvo u Denveru – i vlasnik kluba je došao u Sombor zbog njega

Nikola Jokić je drugi put u nizu proglašen za MVP-ja NBA lige, a kakav status uživa u Denver Nagetsima najbolje je pokazala upravo ova nagrada.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2022.

14:15

Default images

Iako je NBA plej-of u jeku, Jokić se odavno vratio u Srbiju zbog rane eliminacije svog tima.

Zbog toga je imenovanje za MVP-ja dočekao u Somboru, ali to nije sprečilo ključne ljude Nagetsa da mu lično čestitaju na neverovatnom uspehu.

A da Jokić ima status božanstva u Koloradu, pokazuje spisak imena koji je došao na sever Srbije kako bi sa našim centrom proslavio osvajanje nagrade.

Pored već redovnog gosta Sombora trenera Nagetsa Majka Melouna, lično je došao i vlasnik kluba Džoš Krenke, koji se pojavio u majici sa Jokićevim likom.
Osim njih, došli su i direktor košarkaških operacija Tim Koneli, potom kondicioni trener Felipe Ajhenberger, direktor razvoja igrača Ognjen Stojaković...

Oni su iznenadili Jokića u štali za konje gde su mu i uručili kristalnu kuglu NBA u čast 75. godišnjice lige.

"Bio je veliko iznenađenje. Izašao je sa staze, nije očekivao ništa od ovoga i da vidi vlasnika Džoša Kronkea, Tima Konolija, trenere i porodicu, sve koji ga vole. Bio je to trenutak koji neću zaboraviti. Mislim ni Nikola. Kakav trenutak, druga MVP nagrada. Zaslužio je, a zato ga i volim jer je bio skroman zbog podrške koju je dobio", rekao je trener Nagetsa Majk Meloun.

MVP trofej će, ipak, dobiti kada se vrati u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: