Slučaj "Aleksandrov" i nesloga u KS

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2006.

11:13

Default images

Skupština Košarkaškog saveza Srbije koja je održana u subotu u Beogradu samo je još jednom „izbacila“ na površinu svu neslogu i probleme koji  godinama „mrcvare“ jedan od naših najtrofejnijih sportova.

Kako prenose beogradski mediji, skupština koja je trebalo da se bavi predstojećim izborima na najvišem nivou, reorganizaciji saveza i profesionalizaciji, „zapela“ je na – Nemanji Aleksandrovu, novom igraču Crvene zvezde.

Jedan od najvećih svetskih talenata, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, jer isti nije želeo da potpiše sa FMP-om.

Prema pravilniku, obeštećenje koje je odredjeno iznosi 150 hiljada evra, ali je klub iz Železnika na tu odluku podneo žalbu, nije izdao ispisnicu krilnom igraču – jer drugostepeni organ praktično ne postoji!

Suštinski, osvajač Gudjer lige ne priznaje arbitražnu komisiju KSSCG koji je doneo odluku o obeštećenju, jer KSSCG ne postoji od 4.septembra i kongresa FIBA u Tokiju.

Arbitražna komisija KSS nije formirana u subotu jer nije bilo dvotrećinske većine. Sve je prolongirano do 18.septembra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: