Dominik Tim ne ide na Olimpijske igre

Austrijski teniser Dominik Tim neće igrati na predstojećim Olimpijskim igrama.

Izvor: SN

Četvrtak, 17.06.2021.

23:25

Dominik Tim ne ide na Olimpijske igre
Foto: Profimedia

Olimpijske igre se održavaju u Tokiju od 23. jula do 8. avgusta.

Ranije u toku dana smo dobili informaciju da neće igrati Rafael Nadal, a na teniskom turniru se neće pojaviti ni Dominik Tim.

"Zdravo svima. Želim da podelim tužne vesti, posle razgovora sa timom odlučio sam da odustanem od učešća na Olimpijskim igrama u Tokiju. Za mene ne postoji veća čast od predstavljanja Austrije na Olimpijskim igrama i zbog toga je ova odluka još teža.Poslednje dve nedelje trenirao sam žestoko i počeo sam da napredujem malo po malo na planu kondicije i koncentracije. Moj cilj je naporan rad narednih nedelja i da dam sve od sebe na Vimbldonu i da odbranim titulu na US Openu. Želim čitavom austrijskom timu da im put u Tokio prođe u najboljem redu. Mlad sam i nadam se da ću igrati za Austriju u Parizu 2024" naisao je na Tviteru Dominik Tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: