Subota, 17.04.2021.

17:40

Radonjić: Da dobri vremenski intervali budu duži

Košarkaši Crvene zvezde nalaze se u Sloveniji gde ih u naredna četiri dana očekuju dve utakmice sa slovenačkim ABA ligašima, ekipama Olimpija Cedevite i Krke.

Izvor: SS

Radonjić: Da dobri vremenski intervali budu duži
Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Prvi na programu je zaostali meč 24.kola sa Olimpija Cedevitom koji je na programu u nedelju od 17 sati u dvorani „Stožice“ u Ljubljani.

Za razliku od prvog meča koji je rešen u dramatičnoj završnici pobedom Zvezde, tim crveno-belih će biti jači za Lendrija Noka koji se vraća u sastav jer nije bio registrovan za zaostali meč 11. kola.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži", rekao je trener KK Crvena zvezda Dejan Radonjić.

Dejan Davidovac očekuje još jedan težak susret sa "zmajevima".

"Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of”, rekao je Davidovac.

Odmah nakon meča u “Stožicama” ekipa Crvene zvezde već u nedelju uveče seli se u Novo Mesto gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani “Leon Štukelj”.

Taj meč zakazan je za 18.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: