ABA klasik na Novom Beogradu

Košarkaši Partizana će u subotu od 19 sati dočekati Cibonu u 20. kolu ABA lige u hali sportova "Ranko Žeravica" u Beogradu.

Izvor: MT

Petak, 05.03.2021.

15:15

ABA klasik na Novom Beogradu
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Regionalni klasik će se zbog epidemioloških mera igrati bez publike.

Trener crno-belih Sašo Filipovski se nada da će njegova ekipa dati maksimum u predstojećem duelu.

"Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenera, doveli su i neke nove igrače, kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama", rekao je Filipovski za klupski sajt.

Crno-beli su u regonalnom takmičenju vezali pet poraza, a bek Partizana Ognjen Jaramaz sutrašnji meč vidi kao priliku da se taj crni niz prekine.

"Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama", istakao je Jaramaz.

Partizan trenutno ima skor od 7-11, dok je Cibona na učiniku od šest pobeda i 11 poraza.

ABA liga, 20. kolo
13.00 FMP – Igokea
17.00 Borac – Cedevita Olimpija
19.00 Partizan – Cibona
21.00 Budućnost – Zadar

Nedelja:
17.00 Krka – Mega

Ponedeljak:
21.00 Split – Crvena zvezda
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: