Četvrtak, 17.12.2020.

11:57

Ivana Maksimović o pauzi u sportskoj karijeri

Naša proslavljena strelkinja, osvajač olimpijskog srebra i nosilac zastave na otvaranju OI Ivana Maksimović Anđušić je govorila o brojnim temama.

Izvor: SN

Ivana Maksimović o pauzi u sportskoj karijeri
Photo: Reebok

Njen život sa suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem i dvogodišnjim sinom Filipom, odvija se na relaciji Srbija-Francuska.

"Ova godina je bila posebno izazovna za moju sportsku karijeru, ali trudim se da budem pozitivna i čekam svoj trenutak, imam još dosta želja i planova", ističe Ivana Maksimović Anđušić.

Ivana se trudi se da održava sportsku karijeru na vrhunskom nivou.

"Važno mi je da ostanem u formi i da budem zdravog duha. Uglavnom treniram pet dana nedeljno. Treninzi u teretani mi dobro dođu da budem u formi i za streljaštvo, ali i da jurim i nosim mog dvogodišnjaka! Treninzi u streljani su zimi iz vazdušne puške i traju oko sat, sat i po, dok leti mogu trajati i tri puta duže, tada pucam iz malog kalibra. Ove godine je bilo posebno izazovno održati trening rutinu zbog pandemije i zatvaranja streljana i teretana, pa sam vežbanje u teretani zamenila vežbanjem kod kuće".

Kakvi su vaši planovi što se tiče streljaštva i učešća na takmičenjima?

"Imam i želju i potrebu da se takmičim i upravo sam zbog toga došla u Beograd. Učestvovala sam u drugom kolu Kupa Srbije i postigla očekivan rezultat, s obzirom na to da nisam bila dovoljno posvećena streljaštvu u prethodnom periodu. U februaru je Evropsko prvenstvo, ali ne znam da li ću moći da se takmičim. Trudim se da budem pozitivna i da čekam svoj trenutak. Imam još želja i ciljeva u sportskoj karijeri, tako da svakako to još uvek nije gotovo, ovo je samo neka manja pauza i prinuđena sam da tako bude".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: