Stanojević: Kako da budem zadovoljan? Zvezda nije imala nijednu šansu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan remijem sa Crvenom zvezdom u 163. večitom derbiju.

Izvor: MT

Nedelja, 18.10.2020.

19:20

Stanojević: Kako da budem zadovoljan? Zvezda nije imala nijednu šansu
Starsport

Meč je završen rezultatom 1:1, a strelci su bili Stevanović i Katai.

Stevanović nije saglasan sa konstatacijom da bi i jedni i drugi trebalo da budu zadovoljni posle utakmice.

"Kako da budem zadovoljan. Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo…", rekao je Stanojević.

Stanojević kaže da je njegova ekipa bila opasna i da je stvorila 4-5 izglednih šansi.

"Ja sam bio generalno zadovoljan sve vreme. Kažem, ne kukamo, mnogo smo problema imali. Stranci, imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali smo 4-5 opasnih vrlo situacija. Ali okej, nek bude da je ovako završeno", istakao je Stanojević.

Da li se do poslednjeg momenta prilagođavao?

"Nismo znali da li će Eraković igrati beka ili u sredini, da li ce sa tri pozadi. Vise smo gledali sebe. Hteli smo da pravimo pritisak na poslednju liniju, i u nekoliko navrata smo im lako oduzimali loptu i stvarali sebi šanse."

Povreda Sume?

"Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom."

"Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao", zaključio je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: