UEFA konačno presekla – poznato gde igra Zvezda za Ligu Evrope!

Evropska kuća fudbala (UEFA) konačno je donela odluku o mestu odigravanja utakmice između Ararat Jermenije i Crvene zvezde.

Izvor: MS

Utorak, 29.09.2020.

16:45

UEFA konačno presekla – poznato gde igra Zvezda za Ligu Evrope!
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, meč u četvrtak igraće se u Nikoziji na Kipru.

Utakmica je zakazana za 19 sati po srednjeevropskom vremenu, a sat kasnije po lokalnom, na istom stadionu gde je igrala Zvezda protiv Omonije i posle penala ispala iz borbe za Ligu šampiona.

Sada će GSP stadion biti neutralan teren umesto ranije predviđenog Jerevena zbog poznate političke situacije u Jermeniji, odnosno ratnom stanju u oblasti Nagorno-Karabah.

UEFA je dugo razmatrala sve opcije, najbliža je bila da se igra u Jerevanu, ali kako su tenzije porasle, posebno nakon što je oboren jermenski avion u sukobu, odlučeno je da je najbolje da se igra na Kipru.

Tako će tim Dejana Stankovića na "Rajskom ostrvu" tražiti prolaz u plej-ofu i mesto u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: