UEFA u utorak donosi odluku; Terzić: Ja sam za put u Jermeniju

Evropska fudbalska unija (UEFA) u utorak će doneti konačnu odluku o mestu odigravanja utakmice Crvene zvezde sa jermenskim Araratom

Izvor: LN

Ponedeljak, 28.09.2020.

19:42

UEFA u utorak donosi odluku; Terzić: Ja sam za put u Jermeniju
foto: Nikola Mitic / STARSPORT

To je rekao Tanjugu generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Zvezda najverovatnije neće otputovati u Jermeniju gde je proglašeno ratno stanje jer je došlo do eskalacije situacije na području Nagorno-Karabah.

"Verujem da će UEFA sagledati sve bezbednosne aspekte, da ce pre svega voditi računa o sigurnosti svih učesnika i da će doneti ispravnu odluku", rekao je Terzić.

Kako je naveo, Zvezda se potpuno normalno sprema da u sredu putuje u Jermeniju kao da se tamo nista i ne desava.

"Ako mene lično pitate, ja sam za to da se utakmica igra u Jermeniji. Ne želim da nevolju jermenskog naroda koristimo za neku našu korist. Ne želim to. Ako je već žreb odlučio da po treći put budemo gosti, neka tako i bude. Ako smo bolji, u šta ne sumnjam, Crvena zvezda mora pobediti gde god da igra. Idemo i pobedićemo", istakao je Terzić.

Prema prvobitnom planu, utakmica je na programu u četvrtak od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: