Lilard i Melo pogađali kad treba, Nurkićevih 19 skokova u pobedi Portlanda

Portland Trejlblejzersi su rezultatom 110:102 pobedili Hjuston Roketse.

Izvor: SN

Sreda, 05.08.2020.

08:15

Lilard i Melo pogađali kad treba, Nurkićevih 19 skokova u pobedi Portlanda
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Ponovo je Portland odigrao neizvesnu utakmicu i slavio, a ovoga puta su teret izneli Dejmijan Lilard i Karmelo Entoni.

Lilard je gotovo čitavo vreme bio predvodnik Blejzersa, a Karmelo je bio taj koji je pri rezultatu 104:102 pogodio važnu trojku, a potom i važno slobodno bacanje za konačnih 110:102.

Sve vreme je utakmica bila neizvesna i napeta, a zanimljivo, sve je počelo i završilo se poenima Karmela Entonija, pošto je osim poslednjeg bacanja pogodio i prve poene, a to je bio šut za tri poena. Hjuston je uspevao da odgovori, pogađao iz maltene svih pozicija, ali je nekako uvek "gledao u leđa" Portlandu, koji je konstantno kontrolisao skok, a na kraju utakmice je Jusuf Nurkić imao čak 19 uhvaćenih skokova.

Bilo je napetu u finišu susreta, Harden je uspevao da održi tih pola koša zaostatka za Portlandom, ali su ih Karmelo Entoni i Dejm Lilard uspešno zadržali iza sebe i sada su na samo jednu pobedu od Memfisa i plasmana u plej-of.

Lilard je imao 21 poen i bio je najefikasniji, a uz to je imao 9 skokova i 8 asistencija. Si Džej Mekalum je ubacio poen manje, Nurkić je postigao 18 uz 19 skokova, a Karmelo Entoni je imao 15 poena i 11 skokova.

Na drugoj strani je Džejms Harden ubacio 23 poena, Grin poen manje, Haus je imao 17, a Rasel Vestbruk 15 postignutih poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: