B92.net: Branislav Ivanović blizu povratka u Englesku!

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović na korak je da se posle tri i po godine vrati na Ostrvo.

Izvor: MS

Utorak, 04.08.2020.

10:19

B92.net: Branislav Ivanović blizu povratka u Englesku!
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako saznaje B92.net, Ivanović je u ozbiljnim pregovorima sa Fulamom, čiji je član njegov prijatlj i bivši saigrač iz reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Pored Fulama postoji interesovanje Evertona i to na želju menadžera Karla Ančelotija, koji je sa 36-godišnjim Srbinom jako uspešno sarađivao u Čelsiju.

Ivanović bi trebalo da izabere jednu od ove dve opcije, saznajemo da je bliži Fulamu i to posebno ako londonski tim izbori povratak u Premijer ligu kroz baraž sa Brentfordom.

Rekorder po broju nastupa za Srbiju (105) ranije se dovodio u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu i arapski svet, ali su mu planovi vezani za život u Londonu.

Ivanović planira da se skući u Londonu, čiji je stanovnik bio od 2008. do 2017. godine dok je nosio dres "plavaca" i osvojio Ligu šampiona i tri titule Premijer lige.

Posle Čelsija takođe uspešan je bio u Zenitu iz Sankt Peterburga, ali ga je nedavno napustio nezadovoljan finansijskim uslovima u novom ugovoru.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: