Zvezda o otkazivanju Superlige: Zadovoljstvo zbog velikog jedinstva

Košarkaški klub Crvena zvezda izrazio je zadovoljstvo jedinstvom prilikom donošenja odluke o otkazivanju Superlige Srbije.

Izvor: PT

Četvrtak, 28.05.2020.

17:15

Zvezda o otkazivanju Superlige: Zadovoljstvo zbog velikog jedinstva
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Zvezda i ovoga puta iskazuje zadovoljstvo velikim jedinstvom klubova koji su kao što je to bio slučaj tokom glasanja na Skupštini ABA lige, shvatili ozbiljnost situacije i činjenicu da igrači nisu trenirali više od dva meseca", navodi se u saopštenju Zvezde.

Predsedništvo Košarkaške lige Srbije odlučilo je većinom glasova da se otkaže Superliga i da šampion ne bude proglašen.

Tom odlukom je takmičarska sezona za Zvezdu zvanično završena, pošto su prethodno otkazane Evroliga i regionalno takmičenje.

"Naš klub još jednom izražava žaljenje jer ona zbog objektivnih okolnosti i 'više sile' nije mogla da bude završena na terenu, gde je naš klub imao velike ambicije i branio titule u dva takmičenja", dodaje se iz Zvezde.

Crvena zvezda je istakla da već od danas kreće sa pripremama za "izuzetno zahtevnu sezonu" koja je očekuje i da će o svim koracima javnost biti blagovremeno obaveštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: